Domů  Registrace

2021/06/14 Rodinný benefiční festival Fandíme rodině | Centrum pro rodinu a sociální péči z. s.

2021/06/14 Rodinný benefiční festival Fandíme rodině

detail obrázku

Datum vydání: 14. 6. 2021

V sobotu 19. června 2021 pořádá Centrum pro rodinu a sociální péči z. s. v Ostravě RODINNÝ BENEFIČNÍ FESTIVAL s názvem FANDÍME RODINĚ!

Akce s podtitulem "Pojďte s námi cestovat" bude zahájena ve 13 hodin v areálu Lékařské fakulty Ostravské univerzity na ulici Syllabova 19 v Ostravě Vítkovicích, ukončení akce bude v 19 hodin.

Na pódiu vystoupí hudební skupiny: Nadobro, Mistral, Michal Žáček s kapelou Mercedes-band a taneční skupina TK Gradus.

Mimo pódium budou připraveny ukázky zásahu dobrovolných hasičů a projížďky rikšou.
Aktivní a zajímavý program pro děti budou mít připraveni Klauni na volné noze, Skauti a k dispozici bude také skákací hrad a dílničky, odkud si mohou děti odnést svůj výrobek pro potěšení. Na festivalu bude také možno zakoupit malé občerstvení, kávu, čaj a pivo.

Akce má charitativní účel a na místě bude sběr starých mobilů. Organizace za každý mobil, který mohou účastníci donést, dostane 10 KČ na činnost své sociální služby Poradna pro vztahy a rodinu. Detailní program a další informace jsou na webu a sociálních sítích Centra pro rodinu a sociální péči Ostrava.

Na místě bude možnost rozhovoru s našim předsedou BC. Markem Schneiderem, který o akci říká:

„ Velmi jsme se těšili, až protiepidemiologické opatření poleví a my se zase budeme moci všichni scházet. I tato akce nám může připomenout, co je to rodina a jak je v našich životech důležitá. Přijďte na náš festival s celou rodinou a určitě se nudit nebudete! Zároveň tím podpoříte naši činnost – výtěžek z akce poputuje na Poradnu pro vztahy a rodinu, která pomáhá všem párům a rodinám, které se ocitli v krizi a neumějí si pomoct vlastními silami.

Celá akce se bude konat za dodržení aktuálně platných protiepidemických opatření.

Odkazy na některé z naších akcí: Škola osobního života, Manželské večery, Kurz efektivního rodičovství, Školská primární prevence, Vzdělávání pedagogů- DVPP, Mediace a rodinné konzultace Odkaz na náš web:  www.prorodiny.cz
Odkaz na náš facebook: https://www.facebook.com/prorodiny/

Vydalo Centrum pro rodinu a sociální péči z. s. Středisko RODINA, Středisko VÝZVA Syllabova 19 703 86 Ostrava-Vítkovice Telefon: 734 435 135, 552 301 417 I E-mail: cpr@prorodiny.cz IČO: 48804517 I Telefon: 552 301 417 I Bankovní spojení: ČS Ostrava č. ú. : 1660723399/0800

detail obrázku